Voordeligfietsenkopen.nl is onderdeel van Casero

caseroeurope

De Keeg 7, 9076 CJ Sint Annaparochie.

KVK: 01106441

BTW: NL109777074B01

Bankgegevens ING BANK
IBAN: NL57 INGB 0006 2400 71 t.n.v Casero
BIC: INGBNL2A

Tel. * vanwege de toenemende drukte in ons bedrijf hebben wij besloten om alleen nog via mail te werken, tenzij anders noodzakelijk.

Wij bieden altijd lage prijzen en uitstekende service op onze producten. Omdat wij een internetbedrijf zijn en geen afhaal mogelijkheid hebben, doen wij alles uitsluitend online via een mailsysteem.

Via dit mailsysteem wordt de vraag direct voorgelegd aan ons team van deskundige medewerkers. Zij bekijken vervolgens wie het best kan helpen met het beantwoorden van je vraag zodat je het juiste antwoord krijgt. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken.

Een vraag wordt altijd gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord, in drukke periodes kan dit oplopen tot max. 5 werkdagen. Is je vraag op werkdagen vóór 20.00 uur gesteld, dan krijg je veelal dezelfde dag een antwoord . Ook in het weekend zijn we op zaterdag bereikbaar. Alle vragen die je dan vóór 17.00 uur stelt, worden dezelfde dag beantwoord (met uitzondering van feestdagen, tijdens vakanties en zeer drukke periodes).

Deze manier van werken heeft als voordeel dat je dus snel en goed geholpen wordt. Bovendien hoeft er geen duur 0900-telefoonnummer gebeld te worden om vervolgens minutenlang in de wachtrij te hangen voor een beschikbare medewerker. Daarnaast houden we zo de kosten laag, waardoor jij optimaal kunt profiteren van onze lage prijzen.

Dat betekent overigens niet dat we nooit bellen. Afhankelijk van het probleem kunnen medewerkers besluiten dat telefonische ondersteuning handiger of sneller is. In dat geval bellen we je uiteraard terug. Dat kost je dan helemaal niets.