Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. In vrijwel alle gevallen zal uw bestelling binnen de 1-3 werkdagen bij u worden thuisbezorgd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze web site zijn inclusief btw en excl. eventuele verzendkosten*

Wij hanteren geen verzendkosten, alleen verpakking-en verzekeringskosten. Deze bedragen Eur 14,95 (dit in verband met de steeds duurder worden vervoerstarieven). U kunt uiteraard ook de fiets afhalen in Purmerend of Beverwijk (afhankelijk van het merk). Deze optie kunt u tijdens uw bestelling aangeven.

Levering verloopt via onze eigen vervoerders of pakketbezorgers van Postnl, of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen omdat wij ook afhankelijk zijn van onze leveranciers en bezorgdiensten.

Indien u van ons een mail heeft ontvangen dat de bestelling de status “afgerond”  heeft gekregen wordt de bestelling verpakt en is naar onze vervoerder gestuurd. Afhankelijk van de vervoerder zal de bestelling de eerstvolgende werkdag worden geleverd. U ontvangt vaak rechtstreeks van onze vervoerder een track en trace of onze vervoerder belt u van te voren omtrent de levering.